Øgaard sikrede sæsonens første podie i Spanien

PRESS RELEASE – 31 maj

Foto: dutchphotoagency

 

Det danske formeltalent kunne stille sig på podiet i anden afdeling af Eurocup-3, som blev afviklet på spanske MotorLand Aragón i pinsen.

Efter en sæsonpremiere med tekniske vanskeligheder lykkedes det i andet hug for Sebastian Øgaard at komme på podiet i det nye Eurocup-3. Anden afdeling af juniormesterskabet blev afviklet på spanske MotorLand Aragón i pinseferien, og her tog det 19-årige talent fra hollandske MP Motorsport en stærk andenplads i weekendens første ræs, mens han sluttede lige udenfor podiet i andet ræs.

– Det var generelt en rigtig positiv weekend. Et podieresultat styrker motivationen helt vildt, så det var fedt at få dét i hus og samtidig komme hjem med gode point til mesterskabet. Vi kæmpede lidt med nogle punkteringer under træningen, men det lykkedes altså at køre to stærke løb. Farten var god det meste af weekenden, men vi mangler stadig lidt power i forhold til de hurtigste i serien, så dér har vi lidt arbejde inden næste afdeling på Monza. Kæmpe tak til holdet for en god indsats denne weekend, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Med anden- og fjerdepladsen på MotorLand Aragón holder Sebastian Øgaard nu en foreløbig tredjeplads i 2023-udgaven af Eurocup-3. Tredje afdeling afvikles på italienske Monza den 10.-11. juni.

Felt