Eurocup-3: Sebastian Øgaard sikrede sejr og oprykning i mesterskabet

PRESS RELEASE – 25 SEPTEMBER 2023 08:10

Foto: fotocar13

 

Det danske formeltalent sikrede som håbet sæsonens første sejr og rykkede nærmere mesterskabstoppen i femte afdeling af Eurocup-3 blev på Circuito de Jerez.

Sebastian Øgaard håbede på en sejr, og dét var præcis, hvad det unge formeltalent fik, da femte afdeling af Eurocup-3 blev afviklet på spanske Circuito de Jerez den forgangne weekend. Efter at have sluttet lige udenfor podiet på en fjerdeplads i lørdagens ræs, kørte danskeren en sejr hjem søndag – og rykkede op til en foreløbig andenplads mesterskabsstillingenen.

– Vi skal have en sejr med hjem. Jeg er treer i mesterskabet, og vi har stadig otte løb tilbage af sæsonen, men hvis vi skal bevare chancerne for et mesterskab, er det tid til at tage de sejre, vi indtil videre har været tæt på. Vi ved, at vi har farten til det, så udfordringen bliver at sætte det hele ordentligt sammen, køre nogle gode kvalifikationer ind og så ellers bære momentet videre til løbene. Udover dét, så glæder jeg mig enormt meget til at komme tilbage i bilen igen. Det har været en lang sommerpause, så jeg ser frem til at møde teamet igen og komme videre med arbejdet, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Femte afdeling af 2023-udgaven af Eurocup-3 blev skudt i gang med fire timers test fredag den 22. september. Den officielle træning samt første kvalifikation og ræs afvikles lørdag den 23. september, mens weekendens anden kvalifikation og ræs køres søndag den 24. september. Begge løb kan streames på YouTube.

 

EUROCUP-3
TIME SCHEDULE – CIRCUITO DE JEREZ

Saturday 23 September
09.45 – Practice #1 (40 min)
12.00 – Practice #2 (40 min)
14.15 – Qualifying #1 (20 min)
16.45 – RACE #1 (20 min)

Sunday 24 September
09.45 – Qualifying #2 (20 min)
12.45 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

WATCH RACE #1 LIVE
WATCH RACE #2 LIVE

 

Felt